دسر طالبی، گل سرخ و توت فرنگی

0
414
1
1

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۸۳

چربی به ازای هر پرس: ۰/۲ گرم

مواد لازم

طالبی پوست زرد – ۱/۴ عدد متوسط

طالبی یا گرمک – نصف عدد

آب انگور سفید – ۱ لیوان سر خالی

گلاب – ۲ یا ۳ قاشق غذا خوری

توت فرنگی دو نیم شده – ۱۷۵ گرم

گلبرگ گل سرخ – مقداری برای تزیین

روش تهیه

۱-با یک قاشق، تمام دانه های طالبی ها را بیرون بیاورید. سپس، طالبی ها را پوست بکنید. مراقب باشید که گوشت آن ها را بیش از اندازه همراه با پوست نگیرید.

۲-گوشت طالبی ها را به صورت نوارهای باریک و نازک ورقه کنید و در یک کاسه قرار دهید.برای طعم دادن به آن ها بر روی ورقه ها آب انگور و گلاب بریزید.آن ها را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید، در آن را بگذارید و برای خنک شدن به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال نگه دارید.

۳-توت فرنگی ها را با طالبی مخلوط کنید.آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه به حال خود بگذارید تا مزه دار شوند، اگر طالبی ها بیش از حد سرد باشند، طعم کمتری خواهد گرفت.

۴-آن ها را در بشقاب های پذیرایی بچینید و اگر مایل بودید، چند گلبرگ گل سرخ روی آن قرار دهید.

پیشنهاد سر آشپز

انواع مختلف طالبی ها را بیازمایید.گرمک که گوشتی به رنگ سبز مایل به سفید دارد و دستنبو که گوشت آن نارنجی رنگ، خوشبو و معطر است با آب انگور بیشتر سازگاری دارد.اگر مایل بودید، می توانید توت فرنگی را در آب انگور، همراه با طالبی بخیسانید، اما همیشه قبل از سرو اجازه دهید که دمای میوه ها به اندازه دمای معمولی شود.

 

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید