پاته ژامبون و جوجه با جعفری

0
394

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۱۳۲

چربی به ازای هر پرس: ۱/۸ گرم

مواد لازم

گوشت جوجه پخت شده – ۲۲۵ گرم

ژامبون گوشت گوساله بدون چربی – ۱۰۰ گرم

جعفری تازه – ۱ دسته کوچک

رنده پوست لیمو ترش – ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه – ۲ قاشق غذاخوری

سیر – ۱ حبه

ماست کم چرب – نصف لیوان (۱۲۵ میلی لیتر)

نمک و فلفل – به مقدار لازم

روش تهیه

۱-گوشت جوجه و ژامبون را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید اگر مایل بودید، می توانید گوشت جوجه و جعفری را ریز خرد کنید و در یک کاسه بریزید و آن را با آب لیمو و پوست لیمو مخلوط کنید.

۲-مخلوط را به داخل کاسه بریزید و با ماست مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را بزنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

۳-پاته را به داخل ظرف های پذیرایی یک نفره بریزید و با خلال پوست لیمو تزیین کنید.

۴-پاته را با برش های لیمو و نان برشته سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز

این پاته را می توان با سایر انواع گوشت های چرخ کرده، بدون چربی، و گوشت بوقلمون نیز به همان خوبی تهیه کرد.اگر مایل بودید می توانید به جای گوشت جوجه از میگو آبپز و یا کنسرو ماهی تن بدون روغن یا موجود در آب استفاده کنید.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید