دلمه فلفل کبابی با تن و برنج

0
309

برای ۴ نفر

کالری در ازای هر پرس: ۳۸۳

چربی به ازای هر پرس: ۶/۸ گرم

مواد لازم

برنج – ۶۰ گرم

برنج قهوه ای – ۶۰ گرم

کنسرو تن ماهی بدون روغن – ۲۰۰ گرم

کنسرو ذرت شیرین – ۳۲۵ گرم

پنیر چدار کم چرب رنده شده – ۱۰۰ گرم

برگ ریحان خرد شده – یک دسته کوچک

پودر نان سیر خشک – ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان کم چرب رنده شده – ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای – ۴ عدد

نمک و فلفل – به مقدار لازم

روش تهیه

۱-دو نوع برنج را در دو قابلمه متفاوت بریزید. به آن مقداری آب و نمک اضافه کنید. تا روی برنج را بگیرد.سپس آن ها را بپزید.

۲-در این مرحله کباب پز را از قبل با حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه ای را نصف کنید.دانه ها و قسمت زاید را بگیرید. آن ها را از قسمت نصف شده روی میله های کباب پز قرار دهید. بگذارید برای ۵ دقیقه کبابی شوند.سپس فلفل ها را برگردانید و بگذارید برای ۴ تا ۵ دقیقه دیگر کبابی شوند.

۳-برنج های پخته شده را در یک ظرف بریزید. سپس تن خرد شده و ذرت شیرین را اضافه کنید.پنیر چدار و برگ های ریحان را داخل آن بریزید، مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و مخلوط نمایید.

۴-مخلوط برنج و تن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.هر قسمت را داخل هریک از نصف فلفل های کباب شده بریزید تا پر شوند.پنیر و پودر نان سفید را با هم مخلوط کنید و آن را روی مواد داخل هر فلفل بریزید.

۵-فلفل ها را دوباره دوباره روی کباب پز قرار دهید و بگذارید به مدت ۴ تا ۵ دقیقه داغ و طلایی شوند. سپس آن ها را با برگ های ریحان، تزیین و همراه با برگ های تازه کاهو به صورت گرم سرو کنید.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید