سوپ جوجه و مارچوبه

0
217

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۲۳۶

چربی به ازای هر پرس:۲/۹ گرم

مواد لازم

مارچوبه ی تازه – ۲۲۸ گرم

عصاره جوجه یا مرغ – ۳/۵ لیوان (۸۵۰ میلی لیتر)

سرکه سفید – ۳ قاشق غذاخوری

سبزی معطر تازه(شوید، ترخان و جعفری) – ۱ دسته کوچک

سیر – ۱ حبه

رشته فرنگی برنجی  – ۶۰ گرم

گوشت مرغ خلال خرد شده – ۳۵۰ گرم

تره فرنگی – ۱ عدد کوچک

نمک و فلفل سفید – به مقدار لازم

روش تهیه

۱ – مارچوبه را بشویید و قسمت های چوبی ته آن را ببرید. هر مارچوبه را به قطعاتی با طول ۴ سانتی متر ببرید.

۲ – عصاره جوجه و سرکه را در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.

۳ – سبزی ها را بشویید و با یک نخ تمیز به هم ببندید. حبه سیر را پوست بکنید و همراه با سبزی،‌مارچوبه و رشته فرنگی ، در قابلمه به عصاره جوجه و سرکه اضافه کنید.

۴ – گوشت مرغ بدون چربی و پخته شده  و مقداری نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید سه تا چهار دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا مواد اضافه شده به طور کامل داغ شوند.

۵ – تره فرنگی را پاک کنید و آن را از وسط دو نیم کنید و زیر آب روان به طور کامل بشویید تا همه خاک و گل آن شسته شود. سپس آن را ریز خلال کنید.

۶ – سبزی ها و سیر را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

۷ – سوپ را با ملاقه در داخل ظرف های سوپ خوری بریزید، تره فرنگی خرد شده را روی آن ها بپاشید و بلافاصله سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز

شما می توانید در این دستور تهیه، از هر نوع سبزیجات دیگر مورد علاقه خود استفاهد کنید. اما از سبزی هایی با طعم ملایم استفاده کنید تا بر طعم مارپچوبه غلبه نکنند. اگر ماچوربه ها ترد و باریک باشند، طعم سوپ بهتر خواهد شد.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید