پنیر و اسفناج قالبی

0
265

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۶۴

چربی به ازای هر پرس: ۰/۲ گرم

مواد لازم

اسفناج تازه – ۱۰۰گرم

پنیر نرم بدون چربی – ۳۰۰گرم

سیر رنده شده – ۲حبه

جعفری – ۲قاشق غذاخوری

ترخون – ۲قاشق غذاخوری

پیازچه – ۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل – به مقدار لازم

روش تهیه

۱-دم برگ های اسفناج را جدا کرده و برگ ها را زیر آب بشویید. برگ ها را در حالی که هنوز نم دارند درون قابلمه بچینید و آنها را برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.برگ ها را آبکش کنید و با دستمال کاغذی آشپزخانه که قابلیت جذب دارند، خشک کنید.

۲-کف ۴ کاسه کوچک دسر خوری یا بشقاب های غذا خوری یک نفره، کاغذ روغنی مخصوص آشپزی را قرار دهید که لبه آن از کاسه بیرون بیایند.

۳-پنیر را در کاسه بریزید و به آن سیر، جغفری، ترخون اضافه کنید.مخلوط را خوب به هم بزنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

۴-مخلوط پنیر و سبزی را با قاشق داخل کاسه ها یا ظرف های یک نفره بریزید و لبه برگ های اسفناج را روی مواد برگردانید تا روی پنیر را بگیرد. یا از برگ های اضافی اسفناج روی پنیر بگذارید تا پوشیده شود.روی هر ظرف، یک کاغذ ضد روغن گرد بریده شده بگذارید. روی هر ظرف یک وزنه ۱۰۰ گرمی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۵-وزنه ها و کاغذها را از روی ظرف ها بردارید. سپس یک کاردک یا چاقو کوچک را دور لبه هر ظرف گرداگرد بچرخانید تا اسفناج از قالب جدا شود.سپس هریک از آن قالب ها را در ظرف های پذیرایی یک نفره برگردانید تا پنیر اسفناج از قالب خارج و داخل ظرف ها قرار گیرد.آن ها را با مخلوطی از برگ های کلم، کاهو و سبزی معطر تازه و نان پیتا گرم سرو کنید.

 

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید