سوپ عدس، ماکارونی و سبزیجات

0
491

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۳۷۸

چربی به ازای هر پرس: ۴/۹ گرم

مواد لازم

روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده – ۱ عدد متوسط

سیر خرد شده – ۴ حبه

هویج خرد شده – ۳۵۰ گرم

کرفس خرد شده – ۱ ساقه

عدس قرمز – ۲۲۵ گرم

عصاره سبزی تازه – ۶۰۰ میلی لیتر

ماکارونی فرمی – ۱۵۰ گرم

ماست کم چرب – ۱ لیوان سرخالی (۱۵۰ میلی لیتر)

جعفری تازه خرد شده – ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل – به مقدار لازم

روش تهیه

۱ – روغن را در قابلمه بزرگ حرارت دهید پیاز، سیر، هویج و کرفس را در آن تفت دهید تا زمانی که سبزی ها نرم شوند.

۲ – عدس، عصاره سبزی و ۲ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید. به عنوان چاشنی به آن فلفل و نمک بزنید. سوپ را هم بزنید تا دوباره جوش بیاید. در قابلمه را ببندید. بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، تا زمانی که عدس نرم شد، به آرامی بجوشد سپس آن را از روی اجاق بردارید تا خنک شود.

۳ – در این مرحله، در قابلمه دیگری آب را به جوش بیاورید و ماکارونی را طبق دستورالعمل نوشته روی بسته آن بپزید. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴ – سوپ را در مخلوط کن بریزید و آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را به قابلمه برگردانید و ماکارونی را به آن اضافه کنید. سپس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ملایم بجوشانید تا به طور کامل گرم شود. سوپ را از روی حرارت بردارید و با ماست مخلوط کنید. اگر لازم باشد به آن چاشنی بزنید.

۵ – سوپ را با پاشیدن جعفری ریز خرد شده بر روی هر ظرف، سرو کنید.

نکته سرآشپز

زمانی که ماست را به سوپ اضافه می کنید، از جوشاندن آن خودداری کنید. در غیر اینصورت، سوپ می برُد و شکل آن خراب می شود.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید