سوپ ماهی به سبک مدیترانه ای

0
373

برای ۴ نفر

کالری به اندازه هر پرس: ۲۷۰

چربی به ازای هر پرس: ۵/۳ گرم

مواد لازم

روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده – ۱ عدد بزرگ

سیر خرد شده – ۱ حبه

عصاره ماهی تازه – ۲ لیوان(نیم لیتر)

سرکه سفید – ۳ قاشق غذاخوری

برگ بو تازه – ۱ عدد

آویشن، مرزنگوش، رزماری – از هرکدام ۱ شاخه

فیله ماهی سفید خرد شده – ۴۵۰ گرم

میگو پاک کرده – ۴۵۰ گرم

فیله گوجه فرنگی – ۴۰۰ گرم

شاه میگو – ۲۲۵ گرم

نمک و فلفل – به مقدار لازم

نان فرانسوی – ۴ برش که روی آن سیر پخته شده مالیده باشد. چند برش برای سرو

روش تهیه

۱ – روغن را در تابه بزرگ حرارت دهید، پیاز و سیر را برای ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید. تا زمانی که نرم شود.

۲ – نیم لیتر آب، عصاره ماهی و سرکه را در آن بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. با یک نخ تمیز، برگ بو، آویشن، مرزگوش و رزماری را به هم ببندید و همراه با ماهی و میگو به داخل تابه بریزید . آن را خوب هم بزنید، در آن را بگذارید تا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به طور ملایم بجوشد.

۳ – گوجه فرنگی و شاه میگو را به آن اضافه کنید و بگذارید برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و ماهی و میگو مغز پخت شوند.

۴ – دسته سبزی را بیرون بیاوردی. نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و آن را گرم به داخل ظروف سوپ خوری بکشید. آن را با شاخه های آویشن تزیین کنید و همراه با برش های لیمو و نان برشته شده سرو کنید.

نکته سرآشپز

به طور سنتی، نان برشته شده در کف ظرف سوپ خوری قرار می گیرد و سوپ روی آن ریخته می شود. براحتی، می توانید از مخلوط صدف پخته شده و آماده، به جای ماهی تازه استفاده کنید و آن را به سادگی، همراه با گوجه فرنگی در مرحله ۳، به سوپ اضافه کنید.

 

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید