کرم سوپ با ذرت شیرین

0
633

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۳۴۶

چربی به ازای هر پرس: ۲/۴ گرم

مواد لازم

پیاز خرد شده – ۱ عدد بزرگ

سیب زمینی خرد شده – ۱ عدد بزرگ

شیر بدون چربی – ۱ لیتر

برگ بو – ۱ عدد

پودر جوز هندی – نصف قاشق چای خوری

کنسرو ذرت شیرین بدون آب – ۴۵۰ گرم

نشاسته ذرت – ۱ قاشق غذاخوری

آب سرد – ۴ قاشق غذاخوری

ماست کم چرب – ۴ قاشق غذاخوری

گوشت گوساله پخته و خرد شده – ۱۰۰ گرم

پیازچه خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل – به مقدار کافی

روش تهیه

۱ – پیاز و  سیب زمینی را در تابه بزرگ قرار دهید و روی آن شیر و مقداری آب بریزید. برگ بو، جوز هندی و نصف ذرت شیرین را به آن اضافه کنید، بگذارید تا جوش بیاید. درب آن را بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد، و سیب زمینی نرم شود. گاهی آن را هم بزنید تا شیر ته نگیرد.

۲ – برگ بو را بیرون بیاورید و کنار بگذارید. مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید برای مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس مایه را داخل مخلوط کن بریزید و برای چند ثانیه آن را هم بزنید و یا آن را از صافی (الک)‌ عبور دهید.

۳ – مخلوط صاف شده را در ظرف مناسب بریزید. نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و داخل سوپ بریزید.

۴ – سوپ را جوش ببیاورید و آن را تا هنگام غلیظ شدن هم بزنید و باقی مانده ذرت شیرین را با آن اضافه کنید.

سوپ را مدت دو الی سه دقیقه حرارت دهید تا کمی غلیظ شود.

۵ – سوپ را از روی اجاق بردارید، به آن نمک و فلفل بزنید. آن را با ماست مخلوط کنید. سپس سوپ را داخل ظروف سوپ خوری گرم بریزید و روی آن گوشت گوساله و پیازجه را بپاشید، سپس سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز

برای تهیه سوپی مایه دار تر،‌۲۲۵ گرم میگو پوست کنده را در مرحله ۴ به سوپ اضافه کنید.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید