کالری به ازای هر پرس: ۱۰۴
چربی به ازای هر پرس: ۱ گرم
مواد لازم
خیار بدون پوست خرد شده – ۱ عدد
عصاره ماهی تازه – ۴۰۰ میلی لیتر
آب گوجه فرنگی – ۱ لیوان سرخالی(۱۵۰ میلی لیتر)
ماست کم چرب – ۳۰۰ میلی لیتر
میگو پخته و خرد شده – ۱۲۵ گرم
سس فلفل تند – ۲ قاشق غذاخوری
نعنا تازه خرد شده – ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید – به مقدار لازم
یخ – چند قطعه برای سرو
روش تهیه
۱ – قطعات بریده شده خیار را داخل مخلوط کن بریزید و برای چند ثانیه آن ها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
۲ – خیار را در درون یک ظرف بریزید. عصاره ماهی، آب گوجه فرنگی، ماست، و میگو ها را به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید و سپس سس تند و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۳ – نعنا را داخل آن بریزید. در آن را ببندید و به مدت حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال بگذارید.
۴ – سوپ را داخل سوپ خوری های بلوری بریزید و چند قطعه یخ به آن اضافه کنید. روی آن ها را با برش های خیار، شاخه های نعنا تازه و میگو های درسته تزیین و سرو کنید.
پیشنهاد سرآشپز
به جای میگو، می توانید از گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. برای گیاه خواران، میگو را حذف کنید و ۱۲۵ گرم خیار خرد شده اضافی به آن بیفزایید. به جای آب ماهی، می توانید از عصاره سبزی تازه استفاده کنید.