سوپ سرد تُند، میگو و خیار

0
561

برای ۴ نفر

کالری به ازای هر پرس: ۱۰۴

چربی به ازای هر پرس: ۱ گرم

مواد لازم

خیار بدون پوست خرد شده – ۱ عدد

عصاره ماهی تازه – ۴۰۰ میلی لیتر

آب گوجه فرنگی – ۱ لیوان سرخالی(۱۵۰ میلی لیتر)

ماست کم چرب – ۳۰۰ میلی لیتر

میگو پخته و خرد شده – ۱۲۵ گرم

سس فلفل تند – ۲ قاشق غذاخوری

نعنا تازه خرد شده – ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سفید – به مقدار لازم

یخ – چند قطعه برای سرو

روش تهیه

۱ – قطعات بریده شده خیار را داخل مخلوط کن بریزید و برای چند ثانیه آن ها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.

۲ – خیار را در درون یک ظرف بریزید. عصاره ماهی، آب گوجه فرنگی، ماست، و میگو ها را به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید و سپس سس تند و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

۳ – نعنا را داخل آن بریزید. در آن را ببندید و به مدت حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال بگذارید.

۴ – سوپ را داخل سوپ خوری های بلوری بریزید و چند قطعه یخ به آن اضافه کنید. روی آن ها را با برش های خیار، شاخه های نعنا تازه و میگو های درسته تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز

به جای میگو، می توانید از گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. برای گیاه خواران، میگو را حذف کنید و ۱۲۵ گرم خیار خرد شده اضافی به آن بیفزایید. به جای آب ماهی، می توانید از عصاره سبزی تازه استفاده کنید.

پاسخ به موضوع

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید